Mån-Fre: 8.00-18.00 - Lör: 10.00-16.00 Sön: Stängt
 • Adress:
  Formvägen 9B, 906 21 Umeå

Om Oss - Ersboda Bilvård

Awesome Image
Sedan 2013

Lär känna oss

Hos oss på Ersboda Bilvård i Umeå blir du alltid nöjd oavsett om du bara vill ha bilen tvättad utvändigt eller om du vill ha en fullständig rekonditionering.

Under tjänster kan du läsa mer om våra paket som förvandlar den mest slitna bilen till nära nyskick.

 • Du ringer & bokar
 • och vi tvättar bilen
 • Du godkänner
 • om du är nöjd så är vi nöjda
Awesome Image

Ersboda Bilvård i Umeå

Kombinationen av proffsiga produkter och proffsigt utfört arbete leder alltid till glänsande resultat. Vi strävar efter att alltid vara lätta att komma i kontakt med och svarar gärna på frågor och informerar om vår erbjudanden och tjänster. Det är viktigt för oss att hjälpa er att hitta rätt tjänst till rätt pris för att ni ska bli så nöjd som möjligt.

Läs mer
0

Tvättade bilar

0

Nöjda kunder

0

Anlitat av Bilfirmor

0

Utbildade personal

Varför Ersboda Bilvård?

Bilvård i världsklass

Hos oss på Ersboda Bilvård i Umeå blir du alltid nöjd oavsett om du bara vill ha bilen tvättad utvändigt eller om du vill ha en fullständig rekonditionering.

Under tjänster kan du läsa mer om våra paket som förvandlar den mest slitna bilen till nära nyskick. Kombinationen av proffsiga produkter och proffsigt utfört arbete leder alltid till glänsande resultat. Vi strävar efter att alltid vara lätta att komma i kontakt med och svarar gärna på frågor och informerar om vår erbjudanden och tjänster. Det är viktigt för oss att hjälpa er att hitta rätt tjänst till rätt pris för att ni ska bli så nöjd som möjligt.

Vi samarbetar med såväl privatpersoner som företag. Och för oss är det en självklarhet att behandla din bil som att det vore vår egen.

Vi som jobbar på Ersboda Bilvård brinner för biltvätt, polering och vaxning, ja allt som har med bil- och fordonsvård att göra. Och vi vill dela med oss av vår kunskap. Vår vision är att Ersboda Bilvård i Umeå skall bli en mötesplats för bilägare, privatpersoner som företag, som vill utöva professionell, miljövänlig bilvård – med hjälp av de tjänster och produkter vi erbjuder.

 • Bilvård i världsklass
 • Garanti på bilvård
 • Kvalitet i fokus
 • Bilvård & Rekond
Läs mer här
Varför Ersboda Bilvård?

Garanti på bilvård

Vi strävar efter att alltid vara lätta att komma i kontakt med och svarar gärna på frågor och informerar om vår erbjudanden och tjänster. Det är viktigt för oss att hjälpa er att hitta rätt tjänst till rätt pris för att ni ska bli så nöjd som möjligt.

Vi välkomnar dig att ringa eller mejla oss, eller att komma förbi en vardag och visa upp din bil för en kostnadsfri offert. Ni kan även kontakta oss via hemsidan under fliken "Kontakta Oss".

Nöjda kunder: När du vänder dig till oss på Ersboda Bilvård, så hjälper vi dig alltid, så länge som du vill ha hjälp av oss. Vi är firman som du alltid kan lita på och som ser till att du blir nöjd.

Noggrannhet: En av de aspekter som betyder mest för oss på Ersboda Bilvård är noggrannhet. Vi arbetar alltid metodiskt och målmedvetet, samtidigt som vi alltid försöker att arbeta så effektivt som möjligt.

 • Bilvård i världsklass
 • Garanti på bilvård
 • Kvalitet i fokus
 • Bilvård & Rekond
SÅ TYCKER VÅRA KUNDER
Varför Ersboda Bilvård?

Kvalitet i fokus

Hos oss får du ett helhetskoncept med professionella bilvårdstjänster där alla ska få det som de önskar, oavsett budget. Med våra utbildningar kan du börja eller vidareutbilda i din karriär inom bilvård.

Våra kunniga och kundvänliga medarbetare tar hand om både dig och ditt fordon oavsett vilket behov du har. Vi kan erbjuda allt från enkla tvättråd till stora saneringar på ett för dig flexibelt och kostnadseffektivt sätt. Vår kapacitet är stor för att klara det mesta både i volym och kunnande.

Biltvätt åt alla i Umeå: Välkommen till Ersboda Bilvård, en bilfirma med möjlighet för alla att erhålla hjälp med att tvätta bilen i Umeå. Vår kunniga, rutinerade och kundvänliga personal gör allt för att du skall få en så fin och så tjusig bil som möjligt. Du kan lita på oss och på vår kompetens.

Kvalitet i fokus: Hos oss lämnar du alltid in din bil med vetskapen om att den är i goda händer och att resultatet alltid blir högklassigt. Det är därför vi har fått förtroendet att jobbar med olika företag och bilförsäljare. Vi erbjuder handtvättning, polering, vaxning, städning och lackkonservering av personbilar och fritidsbåtar.

 • Bilvård i världsklass
 • Garanti på bilvård
 • Kvalitet i fokus
 • Bilvård & Rekond
Läs mer här
 • Bilvård i världsklass

  Våra kunniga och kundvänliga medarbetare tar hand om ditt fordon på bästa sätt till konkurrenskraftiga priser.

 • Garanti på bilvård

  Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med den vård vi gett din bil så är det bara att komma tillbaka så fixar vi det.

 • Kvalitet i fokus

  Hos oss lämnar du alltid in din bil med vetskapen om att den är i goda händer och att resultatet av bilvården alltid blir högklassig.